" Dare To Dreams. I am Your Dreamcatcher. "

homeaboutlinkiestutorialfree page















owner

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.


ARCHIVE



CREDIT

© 2013 - Skins by IKA. thanks to Adila, Mayra, hanie & fiqa for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. *peace*
TweetBacground !
written by ieramohd at Tuesday, 29 May 2012 & got 0 Comments

Aku tak boleh tidur ! Dah pukul4 pagi dah ni. Tadi bosan stalker twitter follower aku!
Serius! jeles oke, tengok background twitter dia!
Then aku pun saja2 tukar background aku. Nakt tengok tak ?

JENG ! JENG ! JENG !


Dapat tukar 2saat pun jadi lah. Lepas tu aku tukar balik! 
Bila agaknya dapat buat background dengan orang yang aku sayang?
mungkin bukan dia. mungkin orang lain.

Comelkan background tu? Sebab dia pakai baju pink!
Aku ni bodoh je! nanti dia tahu lagi lah dia fikir aku apa pulak.
Dah2 ta mo berharap lagi! Biarkan dia.
K baii !!